De app ontwikkelaar die met u meedenkt.

Van idee tot werkende iOS of Android app.

App ontwikkelaar

Dreamix Studio ontwikkelt fulltime mobiele apps. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps voor smartphones en tablets met iOS (Apple) of Android (Google). Wij ontwikkelen complete app projecten van concept tot eindproduct en onderhoud.

Dreamix bestaat uit een team waar iedereen zijn eigen specialisme heeft en hiervoor ook HBO of hoger geschoold is. Er zijn concept/interactie specialisten, designers en programmeurs in ons eigen kantoor aanwezig en wij maken dan ook GEEN gebruik van outsourcing naar lageloonlanden.
Zo kunnen we de Dreamix kwaliteit garanderen en zijn we ook altijd bereikbaar voor vragen.

Klanttevredenheid is ons voornaamste doel. Alle apps worden bij Dreamix Studio met het oog op de gebruiker ontwikkeld, waarbij diens wensen en het gebruiksgemak voorop staan. Wij luisteren naar gebruikers, testen uitvoerig en komen met apps die een geweldige ervaring leveren. Uw gebruikers moeten enthousiast worden wanneer ze uw app starten!

Waarom Dreamix Studio?

Wij blinken uit in gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en design.
Op deze vlakken hebben wij als app ontwikkelaar app awards ontvangen.
Wij denken met u mee en leveren complete projecten op.

Prijs voor app ontwikkelaar

Winnaar Sport App Awards

Dreamix Studio is met Run Trainer winnaar van de Sport App Award voor beste app actief sporten.

Shell LiveWire award

Dreamix Studio is van de 600 deelnemers bij de laatste 13 'jong innovatieve ondernemers' in de halve finale gekomen.

Gebruiksvriendelijkheid

Een mobiele applicatie werkt goed als de gebruiker er makkelijk mee uit de voeten kan. Wij filteren met u het concept tot we de kern te pakken hebben en maken daar omheen een app met fantastische navigatie. Een app moet begrepen kunnen worden zonder handleiding.

Lees meer over een App ontwikkelen

Functionaliteit

Functionaliteit is een belangrijk onderdeel van het succes van uw applicatie. Zonder echte functionaliteit is het geen app, maar een "gimmick". Dreamix heeft talloze functies klaar staan om uw app fantastische dingen te laten doen die geen computersysteem kan nabootsen. Denk vooral "Out of the Box"!

Bekijk een aantal app functies

Design

"Het oog wil ook wat", en dat krijgt u ook. Na het bepalen van de functies en de navigatie maken we een design om de app heen, naar uw keuze. Dat kan uw huisstijl zijn, of laat u ons compleet vrij en wij beloven u versteld te doen staan.

Neem een kijkje in ons app portfolio