CARU Containers

Onderweg naar iTunes en Google Play!

Caru Containers is Europees marktleider op het gebied van verkoop, verhuur en lease van nieuwe en gebruikte containers. Met vestigingen over de hele wereld willen zij hun klanten op ieder moment en op iedere locatie kunnen voorzien van alle gewenste  informatie over hun containers. En voor het klaren van die klus is een app de perfecte keus!

Wij hebben voor Caru een iPhone-, een Androidtelefoon- en een speciale iPad editie-app gemaakt waarin alles over hen is te vinden, met daarbij de nadruk op hun zeer uitgebreide assortiment containers. Gezien de nu al bestaande toekomstplannen zal deze app functioneel nog mooie uitbreidingen gaan krijgen en wij zijn heel blij dat dit prachtige bedrijf heeft gekozen voor Dreamix Studio voor de ontwikkeling van het geheel.

Door het grote aantal producten en de vele vestigingen, was het nog een heel karwij om alles overzichtelijk en op alle mobiele apparatuur weer te kunnen geven. Gebruik makend van een aantal slimme technieken en een goed interactie-design, hebben wij het voor elkaar gekregen dat hun klanten nu de voor hen ideale container kunnen vinden tussen bijna honderd verschillende uitvoeringen.