Evenementen App

Dreamix Studio presenteert zijn nieuwe app framework speciaal voor de evenementen en festival branche.

Jouw evenement in de hand, een toevoeging voor zowel de organisatie als de fans. Het Dreamix evenementen app framework is opgezet om de Rolls-Royce te zijn onder event apps. Aan elk onderdeel is veel aandacht besteed en wij gebruiken geen standaard elementen! Al onze pakketten houden in dat wij de inhoud achter de app voor u invoeren, deze op de beste wijze presenteren in de app en dat er technisch rekening gehouden wordt met alle mogelijke valkuilen.

Alles is aanwezig, nieuws, galerij, artiesten info, tickets kopen, krijg meer grip op veiligheid door (push) notifications en meer. Maar het hart van deze app is toch wel de Line-Up Module met de “my-Timetable” funtie! Deze app heeft een door ons ontwikkelde Line Up Module die per stage/zaal op de tijdsvolgorde laat zien wie er komen, maar heeft ook de tab My Timetable. Gebruikers selecteren de artiesten/sprekers die zij willen zien en de app doet de rest. Het waarschuwt de gebruiker wanneer het tijd is om naar de juiste zaal te gaan en ook wanneer 2 optredes een tijds-conflict hebben. Deze functie is bedacht en ontwikkeld door Dreamix en dus ook alleen in deze evenementen app beschikbaar…

Wanneer de app gebruikt wordt slaat de app alle info alvast lokaal op. Zo kunnen gebruikers zonder enig internet signaal tijdens het evenement toegang behouden tot al de info en hun timetable.

Bekijk hier de speciale Dreamix Evenementenapp website