Global Law app

Dreamix mocht eerder al het “Kennisboek” voor Dirkzwager Advocaten en Notarissen ontwikkelen en dat is een prachtige app geworden. Het smaakte kantoor Dirkzwager naar méér, want vervolgens wilden zij wereldwijd hun kennis gaan delen. Daarom hebben wij nu voor hen een tweede project ontwikkeld, op basis van hetzelfde principe als het eerste. Het werd de app “Global Law”, waarmee grenzen wegvallen en dagelijks nieuwe juridische kennis over de hele planeet gedeeld kan worden. In de Global Law app zijn dus Kennisboek-functionaliteiten teruggekomen, maar zijn er ook enkele specifiek voor deze nieuwe app ontwikkeld. Van die laatste willen we er drie uitlichten.

In-app nieuwsbrief

Global Law is één van de eerste apps ter wereld die de persoonlijke nieuwsbrief binnen de app zelf aanbiedt. De gebruiker kiest tevoren om per dag, per week of per maand een nieuwe, samenvattende nieuwsbrief te ontvangen en krijgt een notificatie in beeld wanneer die klaar staat.

Landen kiezen via de interactieve wereldkaart

Omdat Global Law wereldwijde content aanbiedt, kan de gebruiker uit vele landen kiezen en die, net als onderwerpen, toevoegen aan een persoonlijke interesselijst. Men krijgt een wereldkaart in beeld waarop aangegeven wordt welke landen beschikbaar zijn en die landen kunnen worden geselecteerd door simpel een ‘tik’ op het scherm.

Dichtstbijzijnde Legal Knowledge kantoor

Door middel van GPS wordt in de app aangeven waar het dichtstbijzijnde Legal Knowledge kantoor is. Bij het bekijken van het profiel is de contactinformatie direct in te lezen en kan men vanuit de app emailen of bellen (iPhone functie).

Al met al een prachtige mix van de beste al bestaande elementen en een aantal nieuw ontwikkelde krachtige functionaliteiten, die de app naar een volgend niveau tilt.