LineApp

LineApp is ‘de companion app’ voor festival gangers.

In deze app hebben wij zeer overzichtelijk de beste en grootste Nederlandse festivals ondergebracht. Met het complete CMS-systeem achter de app, dat door onszelf is ontwikkeld, is het mogelijk om binnen enkele minuten nieuwe festivals toe te voegen met vermelding van de optredende artiesten en hun aanvangstijden. Dat alles is dan binnen seconden beschikbaar in de app.

Samengevat is LineApp de essentiële tool voor de festivalbezoeker. Zoek in het overzicht naar de voor jou beste festivals en haal alles uit je bezoek met de Line-Up functie, door jouw eigen unieke planning te maken op basis van de optredende artiesten.

Zodra een Line-Up bekend wordt gemaakt voegen we die aan de app toe en krijg jij een (push) notificatie als je aangegeven hebt daarover geïnformeerd te willen worden. Vervolgens kun jij je dagindeling vaststellen en zal de app je 10 minuten vóór het optreden van je favoriete artiesten waarschuwen, zodat je je tijdig naar het juiste podium kunt begeven. Dat werkt ook off-line, zodat het geen probleem is wanneer je connectie wegvalt tussen 50.000 andere fans.

LineApp is ontwikkeld voor iOS en Android.