Phorce – Bluetooth app

Phorce featured op

De Smart Power Meter

Je wilt natuurlijk graag weten wat op enig moment de status is van je batterij en hoe vaak je nog je apparatuur kunt opladen met de tas. Daarom start de app met de Smart Power Meter, die de energiestatus van dat moment in beeld brengt en je meteen laat weten wat je daarmee allemaal kunt opladen. De meter is via verschillende iconen voorzien van dynamische elementen en van een oplaadanimatie, zodat je in een oogopslag ziet wat de status is.

Bluetooth app

Tijdens de ontwikkeling van de app hebben we samengewerkt met de partij achter de op maat gemaakte Bluetoothmodule, om die zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Nadat de connectie is gelegd hebben we de app in staat gesteld verschillende situaties weer te geven: of er verbinding is gemaakt met je tas, of de batterij oververhit raakt, hoeveel energie er nog over is en of de batterij aan het opladen is.

Database

Vervolgens wil je waarschijnlijk weten hoe vaak je telefoon nog opgeladen kan worden. Daarom hebben we een apparatuur-database toegevoegd die je direct laat zien hoe vaak dat kan met de nog beschikbare energie. Je kunt zoeken op merk en/of toestel. Is die informatie niet al beschikbaar, dan kun je hem zelf toevoegen. Je geeft een naam op, wat het voor een apparaat is en hoeveel Watt en MAH het gebruikt. De app rekent het vervolgens zelf voor je uit. Die database zal in de toekomst voortdurend aangevuld worden.

Slechts het begin..

En we zijn al begonnen om de tas van Slimme tas te promoveren naar Geniale tas, met behulp van de apps. Er liggen al veel ideeën klaar voor verdere ontwikkeling, dus updates voor dit product zullen niet lang uitblijven.