ShopRun app

Mobiele app:

De ShopRun mobiele app is ontwikkeld als gratis app voor iOS & Android gebruikers. Bij aanmelding kies je eerst je interesses en als één van de bij ShopRun aangesloten bedrijven een aanbieding heeft terwijl jij je binnen een straal van bijv. 1,5 km. van de winkel bevindt, ontvang je een push notificatie met coupon en de vraag of je de aanbieding accepteert.

Zo ja, krijg je een aangegeven tijdsduur om je naar de winkel te begeven en je coupon in te leveren. Met behulp van een verificatiecode kan de coupon verzilverd worden en kun je de actie desgewenst direct delen met vrienden en familie via Facebook en Twitter.

Uitgebreid aanbieding systeem:

Een ShopRun-coupon is dus meer dan een coupon op slechts één specifieke locatie zoals bij vele andere apps. ShopRun werkt als een radar waarmee de dichtstbijzijnde gebruiker wordt getraceerd en die ontvangt de coupon. De locatie van die gebruiker werd op de achtergrond vastgesteld met behulp van telefoonmasten in plaats van GPS, om de batterij te sparen. ShopRun kent twee types coupons. De standaardversie, die wordt per stuk aangeboden en wanneer een gebruiker hem weigert krijgt een andere in de buurt zijnde gebruiker hem. En de “echte” ShopRun-coupon, die iedereen die in de buurt is tegelijk ontvangt en waarbij het op=op principe geldt.

Product website:

De productwebsite kan door de opdrachtgever worden beheerd en biedt de mogelijkheid om zelf teksten en pagina’s te wijzigen. Bedrijven kunnen op de voorpagina in de spotlights gezet worden.

Backend systeem:

ShopRun is door iedere winkelketen ter wereld in te zetten (behalve 18+ winkels). Via het ShopRun back-end kunnen bedrijven vestigingen aanmaken, couponacties starten en credits bijkopen via Omnikassa, het betalingssysteem van de Rabobank voor Creditcard & iDeal gebruikers. Coupons kunnen op specifieke tijden ingesteld worden en de winkelier kan statistieken inzien.