Wecoline product catalogus app

Het bedrijf Wecovi heeft op het eerste gezicht niets te maken met digitale techniek. Het beweegt zich als sterke partij op de markt van schoonmaakproducten, vooral met Vloerpads onder de merknaam Wecoline. U weet wel, die onder een machine ronddraaiende pads die met hoog toerental de vloer boenen tot die spiegelt en luxe en verzorging uitstraalt.

Maar er bestaat geen universele pad, die dus voor iedere vloer geschikt is. In tegendeel, er is een heel arsenaal verschillende pads die, wanneer verkeerd gekozen, een vloer kunnen voorzien van een enorme hoeveelheid ontsierende krassen in plaats van de gewenste fraaie glanslaag. Daarom kwamen de mensen van Wecoline op het idee om niet langer gebruik te maken van een papieren advies-foldertje, maar om dat advies te verpakken in een app die interactief meedenkt. Welke vloersoort is het? Wat voor vuil moet er af? Welke machine wordt gebruikt? De antwoorden kunnen binnen enkele seconden in de app worden ingevoerd, waarna het advies over de juiste padkeuze eruit rolt. Vaak dezelfde vloer? Sla je het resultaat op in je eigen Favorieten, zodat je dat kunt oproepen als je drie dagen later weer bij diezelfde vloer arriveert.

Dat is dus wat deze app doet. Technisch gezien betekent het dat we een Cleaning-Pad-Database hebben geïntegreerd voor de juiste adviezen en dat in een mooie catalogus app hebben verwerkt, voor zowel iPhone- als Androidtelefoons. Om zoveel mogelijk mensen hiermee te bedienen is er ook ondersteuning voor meerdere talen en zodra je een pad selecteert is er veel aan details over te vinden, zowel tekstueel als extra afbeeldingen en de juist artikelcodes.

Een mooie app, die niet alleen aantoont dat er aandacht is voor vernieuwingen, maar die ook een kostenbesparing betekent omdat de eerdere folderkosten vervallen.